Småbarns

FOTOGRAFERING
ÖSTERGÖTLAND

Visste ni att de barn som ser bilder på sig själva i hemmet känner sig mer älskade och har en bättre självkänsla?
Det har forskning bevisat. Man känner sig mer trygg i sig själv om man ser bilder på sig själv och sin familj i hemmet, det är ett sätt för föräldrarna att visa hur mycket barnen betyder för dem.

Det finns ett värde i en fotograferng, en av de få saker som faktiskt ökar i värde är bilder, för ibland är det de enda vi har kvar. Det är en stor del till varför jag gör detta, för att bilderna ökar i värde ju längre tiden går. Mitt syfte är också att stärka personer, få de att känna att de duger precis som de är.

par-ikon-vit

Småbarn

VILKEN ÅLDER FOTAR DU?

Jag har valt att rikta in mig på barn som är mellan 3 månader till ca 1 år. De behöver inte kunna sitta helt utan stöd, men fotar från att ditt barn är ungefär 3 månader. Tycker att det är extra roligt när de börjar utveckla en personlighet och så småning om börjar gå. Fotar gärna ditt barn både inomhus och utomhus.

maternity(1)

Bra att veta

TIPS & TANKAR

weather

Fotograferingen kan ske både inomhus och utomhus, beroende på vad ni önskar. Väljer ni inomhus så brukar jag åka hem till mina kunder. Väljer ni utomhus (om det är tillräckligt varmt tänker jag) så har jag massa guldkornsplatser.

studio

Jag har samlat på mig olika typer av rekvisita, lådor, korgar, pall/stol och filtar som vi kan använda under fotograferingen. Vi bygger upp olika sessions och hoppas att barnet är intresserad av någon session.

picture

Jag varierar gärna bilderna om det är fler familjemedlemmar som vill vara med. Vi kan ha fler ombyten och flera konstellationer, med och utan syskon/föräldrar. Alla bilder ingår alltid.

newborn

Om barnet vägrar att vara med på bild eller inte alls vill samarbeta så gör vi ett nytt försök en annan dag. Vi kör korta sektioner så att barnet inte blir uttråkad och hen får bestämma hur länge vi håller på.

Innan

FOTOGRAFERING

Tag kontakt med mig och berätta hur gammalt barnet är och vad ni förväntar er för typ av bilder. T.ex. om ni vill fota inomhus eller utomhus.

Vi planerar fotograferingen tillsammans. Om ni bara vill ta bilder på barnet eller om ni vill ta familjebilder också, med syskon och föräldrar.

Ta med 2-3 ombyten till barnet. Antingen händer det olyckor eller så vill vi variera bilderna. Det går alltid åt.

Under

FOTOGRAFERING

Jag kräver inga förkunskaper och kommer ge er direktiv för att ni skall känna er bekväma. Att ni känner er bekväma är viktigt för mig.

Vi kan variera bilderna med och utan syskon/föräldrar, även andra familjemedlemmar är välkomna.

Jag fotar både inomhus och utomhus, oftast är det vädret som avgör vilket det blir.

Jag fotograferar främst i Motala med omnejd, men åker gärna runt i  övriga Östergötland och Jönköping.

Efter

FOTOGRAFERING

Det är svårt att välja bort bilder på barn, därför vill jag att ni skall få alla bilder som blir bra, ni får alla digitala filer.

Ett USB med alla bilder skickas hem till er efter fotograferingen. Brukar bli mellan 30-50 st. Dessa går att framkalla.

Jag prioriterar snabb leverans och levererar alltid era bilder max 7 dagar efter fotograferingen.

Vem är jag?

Något som är väldigt viktigt när man väljer fotograf är att man känner att man klickar med personen och känner en trygghet, ett förtroende för fotografen. Det är obekvämt att ställa sig framför kameran om man inte är van och då dessutom göra det framför någon man inte känner, ne det gör inte saken lättare. Så vem är Linnea? Jag får alltid beröm för mitt driv och har alltid varit duktig i skolan, alltid varit försiktig och blyg, jag är den som inte syns så mycket. Men på insidan så är det oftast kaos, jag har så mycket kreativitet, så mycket tankar och känslor som bara vill ut. Det ordet jag använder mest är ordet ”varför”, jag är så nyfiken och vill gå djupare på saker. Jag är väldigt intresserad av personlig utveckling och jag läser mycket böcker som handlar om det, jag vill hela tiden bli bättre och det ger mig så mycket energi att utmana mig själv. Som fotograf får jag verkligen släppa ut alla känslor och samtidigt lära mig så mycket om hur andra tänker.

kamera favicon till Genom Linneas Lins

Behind the scens

I den här filmen visar hur det kan se ut under en barnfotografering. Vi fotar bara under några sekunder för det är så korta stunder som vi får barnets uppmärksamhet men med 10 års erfarenhet hinner jag ta massa bilder.

Frågor

OCH SVAR

Vilka åldrar fotar du?

Jag har valt att rikta in mig på barn som kan sitta (med eller utan stöd, ca 3-4 månaders ålder) fram till att de kan gå (runt 1 år). 1 års fotograferingar är min favorit.

Vart fotar du?

Jag håller till i Östergötland, främst Motala med omnejd (Vadstena, Skänninge, Mjölby) men även i Jönköping där jag är uppväxt.

Vad gör vi om vädret är dåligt?

Det ingår fri ombokning vid dåligt väder. Vädret är a och o för att få bra bilder, jag vill att du skall ha de bästa förutsättningarna för att få bra bilder, därför värderar jag det högt!

Kan du framkalla bilder åt oss?

Nej, jag har för tillfället ingen egen skrivare, men kanske i framtiden. Jag kan däremot rekommendera er bra framkallningsfirmor. Det ingår en förstoring i alla fotograferingar från ett företag jag samarbetar med.

Mars

Antal bokningsbara tider kvar:
1 tid kvar

April

Antal bokningsbara tider kvar:
Fullbokat

Maj

Antal bokningsbara tider kvar:
3 tider kvar

Småbanrsfotografering

ÖSTERGÖTLAND & JÖNKÖPING

Paketet innehåller:
• Barnfotografering utomhus/inomhus i ca 1-1,5 timme på 1 plats. 
• Lån av rekvisita: t.ex. låda/korg, pall, stol eller filt
• Redigering av samtliga bilder
• Alla bilder (ca 30-50 st) digitalt skickat till din mejl, som du kan framkalla och använda på sociala medier.
• Ombokning vid dåligt väder om vi är utomhus
• 1 st 30×40 förstoring av valfri bild

• Ni betalar ingen resekostnad för fotograferingar utanför Motala (inom Östergötland och Jönköping)

Prislista skickas vid förfrågan

Vill du veta mer?

STÄLL DINA FRÅGOR HÄR NEDAN.