Om Linnea

Fakta om mig

books(1)

Pyssel, att skapa med händerna är mitt stora intresse utöver fotografering. Jag sysslar med allt från scrapbooking, och sömnad, till DIY, till blommor. 

mortarboard

Jag gick handel på gymnasiet för att jag ville få grunderna i hur man driver tt företag.

house(1)

Jag är 24 år, uppvuxen i Jönköping, flyttade till Motala 2017 för att jag träffade min sambo.

no-alcohol(1)

Brinner även för nykterhet, är aktiv i ungdomens nykterhetsförbund och tycker att det är viktigt att vara en förebild för barn.

field(1)
Älskar lantlivet och drömmer om att få bo i ett hus mitt i skogen med egen bondgård.
milk(1)
Mjölk, hallon och choklad är det bästa jag vet.
transparency
Som person är jag väldigt öppen, ärlig, tydlig och frågar en extra gång. Kan upplevas som övertydlig, men hellre det än att bli missförstådd.
care(2)

Jag är den i gruppen som ser alla detaljer och är lyhörd. 

organization
Struktur, ordning och reda är mitt främsta esse, skulle nog kalla mig själv lite utav en perfektionist.
gold-medal(1)

Melodifestivalen, en av årets höjdpunkter. Det spelas bara schlager (och Disney såklart) i mina lurar.

Vem är jag?

Mina vänner skulle beskriva mig som fantasifull, ambitiös, lugn och samtidigt en känslomänniska. Som 24 åring är jag väldigt ordningsam och vet vad jag vill. Älskar känslan av att få saker gjort och att bocka av det från min att-göra-lista. Jag gör listor till allt!
Är bosatt i Motala men är född och uppvuxen i Jönköping. Jag är kär i lantlivet som finns här i Östergötland och målet är att någon gång i livet äga egna kor och en egen gård tillsammans med min sambo. Flyttade hit tack vare kärleken och vet nu att småstadslivet är rätt för mig.

Mitt kreativa skapande speglar sig inte bara inom min fotografering. Jag har alltid egna pysselprojekt hemma, för jag får aldrig nog av att skapa. Allt från att sy till att jobba med papper till att baka och laga mat. För mig handlar det om att göra allt eller inget, jag gör inget halvdant då jag har ett mycket bra detaljseende. Jag har en enorm drivkraft och ett stort engagemang i det jag gör, vilket också leder till att jag blir väldigt duktig på det jag gör.

En målinriktad perfektionist helt enkelt!

Har ni fler frågor så är det bara att maila mig

info@genomlinneaslins.se