13 hemsida

Gravid

FOTOGRAFERING
ÖSTERGÖTLAND

All spänning och alla förväntningar. Jag förstår att det finns mycket känslor till ett kommande barn. Ni kanske är ovana framför kameran och dessutom kanske inte känner igen er i er egen kropp. Det händer mycket med kroppen under en graviditet som man kanske inte är beredd på.

För mig är det viktigt att visa hur fin du är, hur stark du är som går igenom detta. Oavsett vem du är så klarar du mer än du tror. Med min fantasi och med min öppenhet bevarar jag din styrka. Bilder ökar i värde och finns där år efter år, ett bevis på att du klarar av mer än du tror.

pregnant

Bra att veta

TIPS & TANKAR

boka gravidfotografering i tid

Boka i tid, det vanligaste är att bli fotograferad någon gång mellan vecka 28-38, men beroende på hur ni känner er så går det att anpassa. Var ute i god tid så att vi hinner justera om det skulle behövas.

Jag vet att graviditeten är en känslig period, i och med att jag själv är en känslomänniska så är jag väldigt förstående vilket brukar bli en trygghet. Det är viktigt för mig att ni känner er bekväma.
Jag har gravidkläder att låna, inte bara klänningar, gillar även det lite tuffare så det finns t.ex. hängselbyxor att låna.

För att öka er bekvämlighet så gör jag allt för att få fram era bästa sidor, val av plats och kläder gör mycket. Glöm inte att fotograferingen och bilderna är för er egen skull och är fint att ha i framtiden.

Fotograferingen sker utomhus, jag lägger mycket energi på att hitta rätt fotoplats. Jag fotar oavsett årstid, går att skapa otroliga bilder även när det är kallt.

Jag fotar även er nyfödda bebis och följer er gärna under bebisens första år. Fotograferingen sker då bebis är mellan 4-10 dagar, i sovande poser, boka i tid!
Köp en nyföddfotografering till halva priset om ni gjort en gravidfotografering.

Lyxigt

Jag slutar aldrig beundras över hur stark och häftig kvinnokroppen är. Dessutom är kvinnor väldigt vackra som gravida. Jag vill ta fram din styrka och visa världen hur vacker och stark du är. Du som gravid förtjänar att uppmärksammas lite extra, under fotograferingen är det din tur att stå i centrum. Jag har exklusiva kläder som förstärker känslan.

du kan låna gravidkläder av mig för fotografering

Specialist

Jag är en specialiserad gravidfotograf för att du skall få den bästa upplevelsen och de bästa bilderna. Jag kan garantera att du kommer känna dig avslappnad under fotograferingen. Med 9 års erfarenhet ger jag dig enkla direktiv så att det känns bra för DIG. Jag gör allt för att ta fram DINA bästa sidor.

att vara gravid kan vara en känslig period

Magiskt

Med ett stort engagemang till varje kund lägger jag mycket tid på att hitta den perfekta fotoplatsen oavsett årstid. Alla årstider har sina guldkorn och jag fotar året runt. Platsen är a och o för att få fina bilder. Skräddarsydda idéer är min specialitet och jag ser till att de passar just dig och din stil. Jag har så mycket idéer i bakhuvudet.

care

Din upplevelse


Idag är det din tur att bli bortskämd och du får glömma bort alla måsten en stund.
Vi åker till en noga utvald plats och skapar de bilder du alltid drömt om.
Denna dag är BARA för dig och du kommer att minnas detta genom våra magiska bilder.

"Jag är sååå nöjd och guud vad duktig Linnea är!!! Blir helt lycklig av att titta på bilderna! Jag älskar dom, dom blev så perfekta."

- Elinor

unik och proffsig gravidfotografering

Innan

FOTOGRAFERING

Boka i tid, berätta gärna när bebisen är beräknad, vilken vecka ni är i nu i bokningsformuläret. Ta kontakt med mig i senast vecka 25.

Det vanligaste är att man fotograferas mellan vecka 25-35, men det går att anpassa beroende på hur ni känner er.

Du får en tillgång till en guide med mer information om fotograferingen, vad du behöver tänka på och ha med dig.

Du får även en länk till ett galleri där alla mina kläder för utlåning finns.

Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad fotografering debiteras halva priset (2000-3000 kr). Gäller även vid uteblivit besök

Under

FOTOGRAFERING

Jag kräver inga förkunskaper och kommer ge er direktiv för att ni skall känna er bekväma. Att ni känner er bekväma är viktigt för mig.

Vi kan variera bilderna med och utan partner, även andra familjemedlemmar är välkomna.

Jag fotar bara utomhus oavsett årstid och har knep såsom värmepåsar för varje årstid. 

Vi åker tillsammans till platsen vi bestät.

Jag fotograferar i Motala med omnejd, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Efter

FOTOGRAFERING

Ett webbgalleri med alla bilder för urval (ca 30 st redigerade) skickas till er. Välj ut era favoriter.

Fakturan skickas i samband med urvalet.

De utvalda bilderna levereras så fort som möjligt i ytterligare ett webbgalleri där ni har fri användningsrätt. Jag publicerar inget utan din tillåtelse.

Jag prioriterar snabb leverans och levererar alltid era bilder max 4 dagar efter fotograferingen till urvalet.

Gravidkläder

ATT LÅNA

När du bokar en gravidfotografering får du tillgång till hela min exklusiva gravidgarderob. Det finns allt från stora tyllar till tajta långklänningar i både starka och milda färger. De finns i olika storlekar så att de passar alla. Kläderna som finns i min garderob är noga utvalda från duktiga designers, vissa plagg har jag gjort själv. Lyxiga klänningar och kjolar ger det lilla extra till bilderna därför är jag väldigt glad över att kunna erbjuda dig det.

Gravidkläder

ATT LÅNA

Det ingår lån v kläder från min gravidgarderob i en gravidfotografering. Det finns kläder i alla storlekar i olika stilar, det finns både färgglatt, gulligt och lite tuffare för att jag som fotograf älskar kontraster! Vi väljer kläder utefter vad ni har för stil och vilken miljö vi fotar i, vill ni använda era egna kläder går det också bra. Jag skickar en pdf-fil med alla gravidkläder som finnas att välja mellan när ni bokat en fotografering. Här är ett urval från det som finns!

Vem är jag?

Mina vänner skulle beskriva mig som fantasifull, ambitiös, lugn och samtidigt en känslomänniska. Som 22 åring är jag väldigt ordningsam och vet vad jag vill. Älskar känslan av att få saker gjort och att bocka av det från min att-göra-lista. Jag gör listor till allt!
Är bosatt i Motala men är född och uppvuxen i Jönköping. Jag är kär i lantlivet som finns här i Östergötland och målet är att någon gång i livet äga egna kor och en egen gård tillsammans med min sambo. Flyttade hit tack vare kärleken och vet nu att småstadslivet är rätt för mig. Mitt kreativa skapande speglar sig inte bara inom min fotografering. Jag har alltid egna pysselprojekt hemma, för jag får aldrig nog av att skapa. Allt från att sy till att jobba med papper till att baka. 

Eftersom jag har autism så handlar det för mig om att göra allt eller inget, jag gör inget halvdant då jag har ett mycket bra detaljseende. Jag har en enorm drivkraft och ett stort engagemang i det jag gör tack vare min autism och jag nördar in mig i saker väldigt lätt, Vilket också leder till att jag blir väldigt duktig på det jag gör.

En målinriktad perfektionist helt enkelt!

I och med att jag är en väldigt djup person, jag vill alltid få ut något av det jag gör så passar fotografering mig perfekt. Då en fotografering är så mycket mer än bara själva fotograferingen, det finns ett djup i det. Det finns ett värde, en av de få saker som faktiskt ökar i värde är bilder, för ibland är det de enda vi har kvar. Det är en stor del till varför jag gör detta, för att bilderna ökar i värde ju längre tiden går, man gör en god gärning. Mitt syfte är också att stärka personer, få de att känna att de duger precis som de är.

Linnéa är en väldigt trevlig fotograf. Intresserar sig för kunderna och lägger dom i fokus. Märks att hon är intresserad av yrket och är väldigt kunnig.

- Henny & Marcus

jag fotograferar utomhus

Frågor

OCH SVAR

Får min partner vara med?

Ja självklart, vi kan fota både med och utan partner, även andra familjemedlemmar såsom syskon är välkomna.

Vad gör vi om vädret är dåligt?

Det ingår fri ombokning vid dåligt väder. Vädret är a och o för att få bra bilder, jag vill att du skall ha de bästa förutsättningarna för att få bra bilder, därför värderar jag det högt!

Är ovan framför kameran, vad gör jag?

Jag har 9 års erfarenhet inom fotografering, därför ger jag er enkla direktiv för att ni skall känna er bekväma. Ser också till att vi har kul så att nervositeten släpper. Du behöver ingen erfarenhet av att stå framför kameran.

Vart fotar du?

Jag håller till i Östergötland, främst Motala med omnejd (Vadstena, Skänninge, Mjölby) men även i Jönköping, Linköping, Norrköping och Örebro.

Måste jag ha en bar mage under?

Nej självklart inte, även om de flesta vill visa magen bar så behöver inte du göra det. Jag har både och, kläder som täcker magen och kläder som inte täcker magen.

När skall vi fotografera?

Det är jättesvårt att säga men skall jag ge ett konkret svar så säger jag i vecka 30, ca 2 månader innan beräknad födsel. Sen beror det helt på hur du mår, magen kommer vara i fokus oavsett hur stor den är.

Har ni fler frågor så är det bara att maila mig

info@genomlinneaslins.se

Pris

GRAVIDFOTOGRAFERING LYX
ÖSTERGÖTLAND&JÖNKÖPING

Paketet innehåller:
• Gravidfotografering utomhus i ca 2 timmar på 2 olika platser
• Obegränsat antal ombyten från min exklusiva gravidgarderob 
• Blomsterkrans eller bukett
• Hembakat fika
• Lån av rekvisita: hårsmycke, glitter, rökpatroner, bubbelmaskin
• Ett webbgalleri med alla bilder för urval (ca 30 st redigerade)
• 10 st redigerade digitala bilder som ni själva får välja ut (fri användning)
• Ombokning vid dåligt väder

Ni betalar ingen resekostnad för fotograferingar utanför Motala (inom Östergötland och Jönköping)

6000 kr

Pris

GRAVIDFOTOGRAFERING UTOMHUS
ÖSTERGÖTLAND&JÖNKÖPING

Paketet innehåller:
• Gravidfotografering utomhus, ca 1 timme på 1 plats
• Lån av 1 ombyte från min exklusiva gravidgarderob 
• Lån av rekvisita: hårsmycke, glitter, rökpatroner, bubbelmaskin
• Ett webbgalleri med alla bilder för urval (ca 30 st redigerade)
• 5 st redigerade digitala bilder som ni själva får välja ut (fri användning)
• Ombokning vid dåligt väder

Ni betalar ingen resekostnad för fotograferingar utanför Motala (inom Östergötland och Jönköping)

4000 kr

Innan du klickar dig bort härifrån för att du tycker att det är för dyrt så tänk efter en sista gång. Jag förstår verkligen att det kommer som en chock med 4000 kr för en fotografering, det är mycket pengar. Men det är så mycket mer än bara själva fotografering, allt för och efterarbete som jag gör är en del i det.
Sedan får man inte glömma att det är en investering, det är en investering för livet.
Under de 9 åren som jag hållit på så är det ingen som ångrat att de gjort en fotografering, tvärtom, man ångrar att man inte gjorde investeringen.
För bilder ökar i värde, och dom finns alltid kvar!
Det är en stor del till varför jag gör detta, för att bilderna ökar i värde ju längre tiden går, man gör en god gärning för bilderna kanske är det enda man har kvar.

Visste ni att de barn som ser bilder på sig själva i hemmet känner sig mer älskade och har en bättre självkänsla?
Det har forskning bevisat. Man känner sig mer trygg i sig själv om man ser bilder på sig själv och sin familj i hemmet, det är ett sätt för föräldrarna att visa hur mycket barnen betyder för dem.

Boka

FOTOGRAFERING