5 FAVORIT FOTOPLATSER I MOTALA

Mina 5 go-to platser i Motala som alltid funkar att fotografera gravida och barn på.
Den första platsen är ett öppet fält med högt gräs som ligger där lalandia skall byggas. Så får passa på att fota där så mycket som möjligt innan de börjar bygga, det är väldigt vackert och är min absoluta favoritplats i Motala. Den funkar att fota på året runt.

Min andra favoritplats har jag fallit tillbaka på i flera år och den funkar året om, det är en björkskog. Det är lätt att ta sig dit och man behöver inte gå många meter för att komma in i skogen. Så det är en perfekt plats för en gravidfotografering.

Den tredje favoritplatsen funkar bäst på våren sommaren, dels för att det är ett hav av vitsippor och för att det är ett grönområde som har så fit ljus på sommaren.

Den fjärde platsen är också ett öppet fält men som har lite träd och buskar som man kan ha i förgrunden, det ger lite mer djup i bilderna, det händer något mer. Här passar det bra att fotografera parbilder och det ligger en parkering precis bredvid. Funkar också året runt, speciellt på hösten.

Mitt sista guldkorn i Motala passar bra till småbarnfotografering och familjefotografering där barnen kan springa runt och leka. Gömma sig bakom stenar och det går att fota bra bilder från alla vinklar. Tycker att det blir väldigt fint med stenar i bakgrunden, den ligger längs med gamla vägen till Skänninge.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *