VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV MIG SOM FOTOGRAF?

Jag vill berätta vad du som kund kan förvänta dig av mig som din fotograf, hur jag är som person och lite hur en fotografering går till.

Du kan förvänta dig:
💕Tydliga instruktioner, jag är väldigt mån om att det är obekvämt att stå framför kameran och jag som person är väldigt tydlig i min kommunikation, därför ger jag dig tydliga instruktioner om vad du skall göra.

🥰Kunskap, jag har fotat i 10 år, jag vet verkligen vad som funkar respektive inte funkar.

💕Acceptans, jag vet att barn kan vara tjuriga och jag vet att du kanske har det jobbigt som gravid, du kan förvänta dig att jag accepterar er för de ni är och är öppen för att få veta mer.

🥰En väl planerad fotografering, jag planerar varenda minut av mitt liv, skriver listor och organiserar, därför är allt jag gör väldigt genomtänkt. Jag lägger mycket tid på alla detaljer under en fotografering.

💕Inte uppstyltat, jag springer runt i väldigt konstiga ställningar och barnen får leka, det är inte alls så uppstyltat som man kan tro att en fotografering är, jag skulle beskriva det som en rolig stund mer än en uppstyltad stel fotografering.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *