3 SAKER ATT TÄNKA PÅ VID EN GRAVIDFOTOGRAFERING

Det är läskigt att komma till en fotografering när man inte är van att stå framför kameran, vilket majoriteten av mina kunder inte är. För att våga ta mod till att boka en fotografering så kan man lugna oron genom att förbereda sig. Därför vill jag ge 3 tips på vad man skall tänka vid en gravidfotografering.

1. Ta bort gummiband och annat från handlederna, de ger fula märken, tänk också på att ha fullt målade naglar eller inget nagellack alls.

2. Ta helst på dig ljusa trosor och en bh utan band, har du ingen bh utan band så kan vi lätt vika in dem. Har vi vita kläder så kan trasorna synas igenom om de är mörka.

3. Sluta oroa dig för att du inte vet hur du skall göra framför kameran. Jag har 10 års erfarenhet av fotografering och jag vet precis vad som funkar respektive inte funkar och jag berättar precis hur du skall göra. Oftast behöver du inte ens titta in i kameran.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *