GRAVIDFOTOGRAFERING MJÖLBY

Denna fotografering fotades på mitt favoritställe i Mjölby/Skänninge, ett gammalt gravfält som nu är ett naturreservat. Det var en väldigt fin dag, men när jag och Emma kom till platsen så blåste det enormt mycket, vi gjorde ändå ett försök att fota.

Vi gav upp väldigt snabbt för att vinden förstörde bilderna helt, det gick verkligen inte att få några bra bilder. Jag tycker att vind är det värsta vädret att fota i, det blir inte snyggt hur man än gör.

Det jag vill komma fram till är att om du bokar en gravidfotografering hos mig, oavsett vilken årstid du bokar så ingår det ombokning vid dåligt väder. Det är alltid fint att fota vid vattnet, men nackdelen med det är att det oftast blåser, eller ja det blåser alltid mer eller mindre vid vattnet (speciellt i Motala där Vättern är nära). Men jag har alltid en plan B plus att vi kan boka om tiden.

Jag och Emma gjorde ett nytt försök några dagar senare. Och det blev mycket bättre bilder, eftersom jag bara fotograferar utomhus så är vi beroende av vädret och vädret är väldigt viktigt för resultatet på bilderna.

Vi använde dessutom min nya ljusblå tyllkjol som jag gjort själv. Tyllkjolar ger en som mäktig känsla i bilderna tycker jag. Det var frost på backen så vi använde värmepåsar för att Emma inte skulle frysa. Hon blev till och med för varm och lämnade ifrån sig värmepåsarna, haha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *