BEHIND THE SCENS – GRAVIDFOTOGRAFERING

Idag vill jag visa er lite behind the scens. Här är några bilder från en fotografering. Visar även resultatet från fotograferingen. Kan vara kul för er att se hur jag jobbar och hur resultatet blir.

När du gör en gravidfotografering hos mig så ställs det inga krav på dig, du behöver inte ha några tidigare erfarenheter och behöver inte veta vad du skall göra. Jag lägger väldigt mkt tid på detaljer, rättar till klänningen/kjolen, även håret och andra detaljer så som hårband på handleden. Jag instruerar dig och guidar dig genom hela fotograferingen, du behöver inte vara orolig för hur du skall stå. Jag visar dig exakt hur du skall göra.

Mitt mål med en fotografering är att du skall känna dig så vacker som möjligt. Jag håller koll på alla detaljer och planerar allt. Denna fotografering gjordes på vid sidan av en gångväg vid ett naturreservat i Huskvarna/Tenhult. Jag väljer platser som ligger nära en parkeringsplats för att du skall slippa gå så långt. Ofta så finns alla guldkorn där man tänker att det inte blir bra bilder.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *