VARFÖR GRAVIDFOTOGRAF? MOTALA

VARFÖR FOTAR DU JUST GRAVIDA?
Den första anledningen till varför jag valt att specialisera mig på just gravida är för att jag vill ha en inriktning som jag ger allt till, som jag kan bli bäst på. Jag tror att saker blir generellt bättre och mer äkta om man kör all in på en sak, istället för att halvhjärtat dela upp tiden på flera saker.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dessutom hatar jag när kvinnor är elaka mot kvinnor, jag vill verkligen att kvinnor skall stötta kvinnor. Allt hat som jag fått stå ut med, för att jag är den jag är. Att vända det till en styrka och stärka andra kvinnor och få de att känna sig vackra och starka i sig själva. Så som samhället ser ut idag, så vill jag inte ha det. När jag ger andra kvinnor komplimanger (detta har hänt nyligen) så tas det fel, dom tror att jag vill något illa, att jag är avundsjuk eller att jag flirtar vilket är helt sjukt. Vill bara stötta och peppa, inget annat.


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den sista anledningen till varför jag valt gravida är för att jag tror verkligen att familjen är det största i livet, att man skall ta hand om sina nära och kära. Jag är en av dom som har ett riktigt familjehjärta och inser mer och mer för varje dag som går, hur mkt jag vill ha en familj. Att få höra alla andras historier och kärlek är så fint.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *