2020, MINA MÅL

Nytt år, nya mål. Ville bara kika in här och berätta lite om mina mål för 2020.
Är inte speciellt förtjust i nyårslöften då ”alla” säger nytt år, nytt mig, och har ambitionen till att börja träna och ändra kosten, som bara håller i några veckor ändå.

Men känner ändå att någon typ av mål hade varit kul då det är lätt att summera hur det gått i slutet av året.

Jag har bestämt mig för att jag iaf skall söka in till yrkeshögskola. Åtminstone söka in och se om jag vill tacka ja eller nej, känner lite att det är nu eller aldrig. Jag skall söka till systemutvecklare, eftersom jag körde uteslutningsmetoden och bara det blev kvar haha. Vet inte till 100% om jag vill plugga, har en hel del frågor kring det. Och är mest nojig för ekonomin.

Sedan saknar jag att pyssla, känner att jag aldrig har tid till det, men detta året skall jag se till att få mer tid till just det!
Har bestämt mig för att ha ett pysselprojekt i månaden! Har redan gjort klart januaris pyssel, så himla kul.

Den sista grejen jag vill göra under 2020, är att läsa en bok i månaden, tycker verkligen att böcker ger mig så mkt. Att man får ut något av det och lär sig en hel del. Började faktiskt med detta redan i höstas och har nog läst 6 st böcker under hösten.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *