NYA GRAVIDPAKET

Nästa nyhet är dessa:

Under de senaste veckorna har jag jobbat på ett nytt koncept, en ny typ av gravidfotografering som jag bara älskar. Jag kallar det gravidfotografering VATTEN. Det innebär att vi fotar vid eller i vattnet, jag har inspirerats av sjöjungfrur, och köpt klänningar i den modellen. Har även en köpt in massa ny rekvisita i samma tema. Såpbubbelmaskin, rökbomber, hårsmycken, glitter. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nina blev först ut med att testa det nya konceptet

Jag kommer från och med nu satsa på att ha ett enklare gravidfotograferingspaket, detta som jag skriver om nu.
I det ingår

  • Fotografering vid vattnet i 1 timme
  • Lån av 1 ombyte från min exklusiva gravidgarderob
  • Lån av rekvisita
  • 3 st digitala redigerade filer

Kommer även satsa på ett mycket lyxigare paket som jag redan har, men kommer göra det mycket lyxigare
Det innehåller

  • Fotografering utomhus i 2 timmar
  • Lån av 2 ombyten från min exklusiva gravidgarderob som vi använder på 2 olika platser
  • Hembakat fika
  • Styling av hår eller blomsterkrans/bukett
  • EN HOTELLNATT
  • 6 st digitala redigerade filer

Är så taggad på dessa och brinner verkligen för det jag gör.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *