NYSTART

Det här med att ha företag, det var mycket svårare än jag trodde, dels för att det är hård konkurrens men också för att man har så svårt att bestämma sig haha. Det finns så mycket möjligheter och man kan göra precis vad man vill, att det blir svårt att veta vad man vill. Har ändrat om i företaget så mycket sedan jag startade i mars.

Hösten är mitt nyår, jag har mycket mer inspiration på hösten än på riktiga nyår. Kommer på massa idéer om vad jag vill göra för att jag börjar leva när det blir kallare ute. Jag är den som lider på sommaren och min kropp typ stängs av, av värmen.

Så jag har en hel del nyheter på gång och kommer göra om mitt koncept helt. För har som sagt jättesvårt att bestämma hur jag vill ha det.

Vi kommer kicka igång allt nytt med att ha ett event, jag och pompdelux i Mjölby, hon säljer barnkläder via homepartys.
På eventet kommer jag att lansera en del nytt, det bjuds på fika och goodiebags till de 10 första som kommer. Pompdelux kommer visa upp sina kläder där ni kan känna och klämma.

Anmäl er på Facebook.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *