PINTEREST

Älskade Pinterest, i många år har jag älskat Pinterest. Det är en sökmotor som Google, fast den är baserad på bilder. Väldigt väldigt inspirerande bilder. Därifrån har jag sedan många år tillbaka fått all inspiration till mina fotograferingar och till alla mina DIY-projekt. Nu har trenden äntligen kommit till Sverige och fler använder det.

På Pinterest finns all inspiration du kan tänka dig, från husbygge till middagar till pyssel till frisyrer till bröllop. Du har olika anslagstavlor där du sparar dina bilder, man kan också följa varandras anslagstavlor.
Tips till er som vill ha inspiration och nya ideér.

Jag kan sitta på Pinterest i flera timmar, det är så inspirerande och man får så mycket ideér! Sök på vad som helst, på engelska så får du flest resultat!

Följ gärna mig: https://www.pinterest.se/genomlinneaslins/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *