GRAVIDFOTOGRAFERING I VADSTENA

Förra veckan hade jag en fotografering i Vadstena. Hann dessutom stå på Vadstena mässan också, jag älskar verkligen den staden. Det är så vackert överallt. Måste vara Östergötlands finaste stad.

En gravidfotografering handlar inte bara om att ta bilder, det är en upplevelse. Det sker på dina förutsättningar och jag ser till att du känner dig ompysslad. Fokus ligger på att få dig att känna dig vacker och att du duger precis som du är.

Många oroar sig för vädret innan en fotografering, det är ett stort orosmoment hos mig också. Vädret är a och o för att få bra bilder, och tyvärr något vi inte kan kontrollera. Det är en risk att fota utomhus.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Men det vi kan göra är att inte oroa oss i onödan, är det dåligt väder just den dagen vi skall fota så bokar vi om! 

15 min innan denna bilden togs regnade det!!
Vilken tur vi hade och vad magiskt det blev!

För att det skall bli så mysigt som möjligt, få mer energi och för att jag gillar att baka så bjuds det på hembakat fika. Jag tycker det är roligt och givande att skämma bort de i min närhet. Jag och Angelica fikade på hembakade bullar!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *