VARFÖR JAG FLYTTADE

Som några av er kanske vet så är jag född och uppvuxen i Huskvarna/Jönköping.
För 2 år sedan flyttade jag hit till Östergötland Motala. Många frågar mig ”men varför flyttade du från Jönköping och HIT?”, anledningen är enkel. Kärleken övervinner allt.

Jag flyttade till Östergötland för att jag träffade min sambo. Och jag kände att det var helt rätt. I Jönköping så kändes det som att halva stan visste vem jag var och alla i min egen ålder hade en bild av vem jag var. Jag gillade inte den bilden de hade av mig och jag var stämplad med den bilden föralltid.
Jag insåg när jag tog studenten att jag inte trivdes och ville därifrån så fort som möjligt.

Motala, Östergötland känns verkligen rätt för mig. Det är litet och nära till landet, jag insåg inte att jag inte trivdes i storstan förens jag flyttade till något mindre. Älskar att det finns så mycket närproducerat och alla småstäder runt omkring är så mysiga. Vadstena, Skänninge, Mjölby, det känns mycket mer familjärt på något sätt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *