13 hemsida

Gravid

FOTOGRAFERING
ÖSTERGÖTLAND

All spänning och alla förväntningar. Jag förstår att det finns mycket känslor till ett kommande barn. Ni kanske är ovana framför kameran och dessutom kanske inte känner igen er i er egen kropp. Det händer mycket med kroppen under en graviditet som man kanske inte är beredd på.

För mig är det viktigt att visa hur fin du är, hur stark du är som går igenom detta. Oavsett vem du är så klarar du mer än du tror. Med min fantasi och med min öppenhet bevarar jag din styrka. Bilder ökar i värde och finns där år efter år, ett bevis på att du klarar av mer än du tror.

pregnant

Bra att veta

TIPS & TANKAR

boka gravidfotografering i tid

Boka i tid, det vanligaste är att bli fotograferad någon gång mellan vecka 28-38, men beroende på hur ni känner er så går det att anpassa. Var ute i god tid så att vi hinner justera om det skulle behövas.

Jag vet att graviditeten är en känslig period, i och med att jag själv är en känslomänniska så är jag väldigt förstående vilket brukar bli en trygghet. Det är viktigt för mig att ni känner er bekväma.
Jag har gravidkläder att låna, inte bara klänningar, gillar även det lite tuffare så det finns t.ex. hängselbyxor att låna.

För att öka er bekvämlighet så gör jag allt för att få fram era bästa sidor, val av plats och kläder gör mycket. Glöm inte att fotograferingen och bilderna är för er egen skull och är fint att ha i framtiden.

Fotograferingen sker utomhus, jag lägger mycket energi på att hitta rätt fotoplats. Jag fotar oavsett årstid, går att skapa otroliga bilder även när det är kallt.

Jag fotar även er nyfödda bebis och följer er gärna under bebisens första år. Fotograferingen sker då bebis är mellan 4-10 dagar, i sovande poser, boka i tid!
Köp en nyföddfotografering till halva priset om ni gjort en gravidfotografering.

Lyxigt

Jag slutar aldrig beundras över hur stark och häftig kvinnokroppen är. Dessutom är kvinnor väldigt vackra som gravida. Jag vill ta fram din styrka och visa världen hur vacker och stark du är. Du som gravid förtjänar att uppmärksammas lite extra, under fotograferingen är det din tur att stå i centrum. Jag har exklusiva kläder som förstärker känslan.

du kan låna gravidkläder av mig för fotografering

Specialist

Jag är en specialiserad gravidfotograf för att du skall få den bästa upplevelsen och de bästa bilderna. Jag kan garantera att du kommer känna dig avslappnad under fotograferingen. Med 9 års erfarenhet ger jag dig enkla direktiv så att det känns bra för DIG. Jag gör allt för att ta fram DINA bästa sidor.

att vara gravid kan vara en känslig period

Magiskt

Med ett stort engagemang till varje kund lägger jag mycket tid på att hitta den perfekta fotoplatsen oavsett årstid. Alla årstider har sina guldkorn och jag fotar året runt. Platsen är a och o för att få fina bilder. Skräddarsydda idéer är min specialitet och jag ser till att de passar just dig och din stil. Jag har så mycket idéer i bakhuvudet.

care

"Jag är sååå nöjd och guud vad duktig Linnea är!!! Blir helt lycklig av att titta på bilderna! Jag älskar dom, dom blev så perfekta."

- Elinor

unik och proffsig gravidfotografering

Innan

FOTOGRAFERING

Boka i tid, berätta gärna när bebisen är beräknad, vilken vecka ni är i nu i bokningsformuläret. Ta kontakt med mig i senast vecka 25.

Det vanligaste är att man fotograferas mellan vecka 25-35, men det går att anpassa beroende på hur ni känner er.

Du får en tillgång till en guide med mer information om fotograferingen, vad du behöver tänka på och ha med dig.

Under

FOTOGRAFERING

Jag kräver inga förkunskaper och kommer ge er direktiv för att ni skall känna er bekväma. Att ni känner er bekväma är viktigt för mig.

Vi kan variera bilderna med och utan partner, även andra familjemedlemmar är välkomna.

Jag fotar bara utomhus oavsett årstid och har knep såsom värmepåsar för varje årstid. 

Jag fotograferar i Motala med omnejd, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Efter

FOTOGRAFERING

Ett webbgalleri med alla bilder för urval (ca 30 st redigerade) skickas till er. Välj ut era favoriter

De utvalda bilderna levereras så fort som möjligt i ytterligare ett webbgalleri där ni har fri användningsrätt. Jag publicerar inget utan din tillåtelse.

Jag prioriterar snabb leverans och levererar alltid era bilder max 4 dagar efter fotograferingen till urvalet.

Gravidkläder

ATT LÅNA

När du bokar en gravidfotografering får du tillgång till hela min exklusiva gravidgarderob. De finns i olika storlekar så att de passar alla. Kläderna som finns i min garderob är noga utvalda från duktiga designers, vissa plagg har jag gjort själv. Lyxiga klänningar och kjolar ger det lilla extra till bilderna därför är jag väldigt glad över att kunna erbjuda dig det.

transparency

Min gravidgarderob

I den här filmen visar jag en del av min gravidgarderob, när du bokar en fotografering får du låna vackra klänningar av mig.

Spela videoklipp

Vem är jag?

Något som är väldigt viktigt när man väljer fotograf är att man känner att man klickar med personen och känner en trygghet, ett förtroende för fotografen. Det är obekvämt att ställa sig framför kameran om man inte är van och då dessutom göra det framför någon man inte känner, ne det gör inte saken lättare. Så vem är Linnea? Jag får alltid beröm för mitt driv och har alltid varit duktig i skolan, alltid varit försiktig och blyg, jag är den som inte syns så mycket. Men på insidan så är det oftast kaos, jag har så mycket kreativitet, så mycket tankar och känslor som bara vill ut. Det ordet jag använder mest är ordet ”varför”, jag är så nyfiken och vill gå djupare på saker. Jag är väldigt intresserad av personlig utveckling och jag läser mycket böcker som handlar om det, jag vill hela tiden bli bättre och det ger mig så mycket energi att utmana mig själv. Som fotograf får jag verkligen släppa ut alla känslor och samtidigt lära mig så mycket om hur andra tänker.

kamera

Behind the scens


Wow. Du är ju otrolig, magisk är du Linnea. Något av de bästa ja sätt. Tack för du fick mig o känna mig vacker o som en prinsessa. Bara sätt mig själv som en stor flodhäst, detta är riktigt bra.

- Alicia

jag fotograferar utomhus

Frågor

OCH SVAR

Får min partner vara med?

Ja självklart, vi kan fota både med och utan partner, även andra familjemedlemmar såsom syskon är välkomna.

Vad gör vi om vädret är dåligt?

Det ingår fri ombokning vid dåligt väder. Vädret är a och o för att få bra bilder, jag vill att du skall ha de bästa förutsättningarna för att få bra bilder, därför värderar jag det högt!

Är ovan framför kameran, vad gör jag?

Jag har 9 års erfarenhet inom fotografering, därför ger jag er enkla direktiv för att ni skall känna er bekväma. Ser också till att vi har kul så att nervositeten släpper. Du behöver ingen erfarenhet av att stå framför kameran.

Vart fotar du?

Jag håller till i Östergötland, främst Motala med omnejd (Vadstena, Skänninge, Mjölby) men även i Jönköping, Linköping, Norrköping och Örebro.

Måste jag ha en bar mage under?

Nej självklart inte, även om de flesta vill visa magen bar så behöver inte du göra det. Jag har både och, kläder som täcker magen och kläder som inte täcker magen.

När skall vi fotografera?

Det är jättesvårt att säga men skall jag ge ett konkret svar så säger jag i vecka 30, ca 2 månader innan beräknad födsel. Sen beror det helt på hur du mår, magen kommer vara i fokus oavsett hur stor den är.

Gravidfotografering

ÖSTERGÖTLAND & JÖNKÖPING

Paketet innehåller:
• Gravidfotografering utomhus i ca 2 timmar på 2 olika platser
• Obegränsat antal ombyten från min exklusiva gravidgarderob 
• En guide med information om fotograferingen 
• Hembakat fika
• Lån av rekvisita: hårsmycke, rökpatroner, bubbelmaskin
• Redigering av samtliga bilder
• Ett webbgalleri med alla bilder för urval (ca 30 st)
• Ombokning vid dåligt väder
• Ni betalar ingen resekostnad för fotograferingar utanför Motala (inom Östergötland och Jönköping)

Prislista skickas vid förfrågan

Oktober

BF november – december

Antal bokningsbara tider kvar:
1 tid kvar

Vill du veta mer?

STÄLL DINA FRÅGOR HÄR NEDAN.